GRATIS GRATIS ING SEMUA PRODUK BUSHNELL
Produk anu ngalayanan kabutuhan kaséhatan tina populasi. Numutkeun kana WHO, produk ieu kedahna sayogi "sepanjang waktos, dina jumlah nyukupan, dina bentuk dosis anu cocog, kalayan kualitas anu ngajamin sareng nyukupan, sareng harga harga individu sareng masarakat tiasa".
  • V-band clamp

    Kawat V-band

    Clamp V-band didamel tina pengikat baja anu khusus, kerentanan korosi anu hadé. Ieu clamp utami dianggo ku flanges, flanges ukuran anu béda-béda henteu tiasa nganggo alur anu sami, atanapi leakage bakal aya, ku kituna inisyatan peryogi nyayogikeun gambar flange atanapi alur.
    Hal ieu dianggo pikeun nyambungkeun toko Turbocharger sareng pipa capas mobil. Éta bisa nyegah supercharger kabeungkeut sareng Geterna rusak sareng setrés supercharger.
  • T-bolt with spring clamp

    T-bolt sareng clamp cinyusu

    T-bolt sareng clamp spring nambihan cinyusu dina clamp T-bolt biasa pikeun nampung variasi ukuran gabungan anu langkung ageung, nyayogikeun tekanan segel sareng prestasi segel anu dipercaya.
  • T-bolt clamp

    Clamp T-bolt

    Clamp T-bolt nyaéta salah sahiji clamp anu diterapkeun dina tabung silikon ngandut. Jalur lebar ayeuna urang gaduh nyaéta: 19, 20, 26, 32, 38.
  • Robust clamp with solid trunnion

    Clamp tahan kuat sareng trunnion padet

    Clamp tahan kuat sareng trunnion padet nyaéta clamp anu loba dianggo pikeun irigasi.
  • Robust clamp with double bolts

    Clamp tahan tahan jeung bolts ganda

    Clamp tahan sareng bolts ganda gaduh dua screws, anu tiasa dianggo salaku bolts sabalikna atanapi baut arah anu koal.