GRATIS GRATIS ING SEMUA PRODUK BUSHNELL
Produk anu ngalayanan kabutuhan kaséhatan tina populasi. Numutkeun kana WHO, produk ieu kedahna sayogi "sepanjang waktos, dina jumlah nyukupan, dina bentuk dosis anu cocog, kalayan kualitas anu ngajamin sareng nyukupan, sareng harga harga individu sareng masarakat tiasa".
  • 10mm American type hose clmp

    10mm Amérika Jenis selang clmp

    Produkna nganggo sabuk baja ngaliwatan prosés liang pikeun ngadamel screwsna diayakeun nganggo beubeur baja.
  • 8mm American set

    8mm Amérika susunan

    Gampang dianggo, tiasa dipotong panjangna waé.
  • 12.7mm American Set

    12.7mm Amérika Set

    Gampang dianggo, tiasa dipotong panjangna waé.
  • Pipe clamp

    Kawat clamp

    Clamp pipa tiasa diurut numutkeun gambar gambar.
  • Stamping

    Stamping

    Rupa-rupa bagian stamping tiasa diarah dumasar kana gambar pelanggan.
  • Stamping

    Stamping

    Rupa-rupa bagian stamping tiasa diarah dumasar kana gambar pelanggan.
  • The bay-type clamp

    Clamp bay-type

    Clamp ieu gaduh dua rubakpita 20mm sareng 32mm. Aya sadayana beusi tergalang sareng sadaya 304 bahan.
  • British type hose clamp with welding

    Selat selang Inggris sareng las

    Bagian handap perumahan pikeun clipe hos selang Inggris sareng las nyaéta las.
  • V-band clamp

    Kawat V-band

    Clamp V-band didamel tina pengikat baja anu khusus, kerentanan korosi anu hadé. Ieu clamp utami dianggo ku flanges, flanges ukuran anu béda-béda henteu tiasa nganggo alur anu sami, atanapi leakage bakal aya, ku kituna inisyatan peryogi nyayogikeun gambar flange atanapi alur.
    Hal ieu dianggo pikeun nyambungkeun toko Turbocharger sareng pipa capas mobil. Éta bisa nyegah supercharger kabeungkeut sareng Geterna rusak sareng setrés supercharger.
  • Uniaural non-polar hose clamp

    Clamp selang non-kutub Uniaural

    Produk clamp selang non-kutub Uniaural ngan ukur 304 bahan, anu nyayogikeun résistansi korosi anu langkung saé, beurat ringan sareng instalasi anu saé.
  • U-clamp

    U-clamp


    Sateuacan clamp berbentuk U dirakit dina piring las, supados langkung hadé netepkeun arah clamp, disarankeun pikeun nandaan tempat perbaikan heula, teras ngelas pikeun nutup, teras selapkeun bagian handap pipa clamp. teras ditunda kana tabung, nempatkeun satengahna tabung salawat sareng tutup, sareng katutup ku ngaco. Émut langsung langsung ngacelkeun piring handapeun pipa clamp.
    Majelis diliput, rel panduan bisa dilas dina pondasi, atanapi dibenerkeun nganggo screws.
    Mimiti pasang bagian luhur pipa clamp satengah luhur sareng handap, nempatkeun pipa pikeun dibenerkeun, teras nempatkeun bagian luhur pipa clamp awakna, fix sareng screws, liwat panutup konci pikeun nyegah tina balikna.
  • T-bolt with spring clamp

    T-bolt sareng clamp cinyusu

    T-bolt sareng clamp spring nambihan cinyusu dina clamp T-bolt biasa pikeun nampung variasi ukuran gabungan anu langkung ageung, nyayogikeun tekanan segel sareng prestasi segel anu dipercaya.
1234 Teras> >> Halaman 1/4