GRATIS GRATIS ING SEMUA PRODUK BUSHNELL

Clamp T-bolt

Katerangan Singkat:

Clamp T-bolt nyaéta salah sahiji clamp anu diterapkeun dina tabung silikon ngandut. Jalur lebar ayeuna urang gaduh nyaéta: 19, 20, 26, 32, 38.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Fitur:
Clamp T-bolt nyadiakeun kedap positif sareng dipercaya sareng tekanan kedap seragam sareng stabil sareng ketahanan anu saé.
Produk Produk
Stencil ngetik atanapi ukiran laser.
Bungkusan:
Bungkusan konvensional mangrupikeun kantong plastik, sareng kotak luar mangrupikeun kotak karton. Aya labél dina kotak bungkusan.Spusna Khusus (kotak bodas polos, kotak kraft, kotak warna, kotak plastik, sareng sajabana)
Detéksi:
Kami gaduh sistem pamariksaan anu lengkep sareng standar kualitas anu langkung saé. Alat pamariksaan akurat sareng sadaya karyawan minangka pagawe terampil kalayan kamampuan pamariksaan diri anu alus teuing. Unggal garis produksi dilengkepan inspektur profesional.
Kiriman :
Perusahaan ieu gaduh seueur kendaraan angkutan, sareng parantos ngawangun hubungan koperasi jangka panjang sareng perusahaan logistik utama, Tianjin Airport, Xingang sareng Dongjiang Port, ngamungkinkeun barang anjeun dikirimkeun ka alamat anu ditunjuk langkung gancang ti kantos.
Area Aplikasi :
Clamp T-bolt loba dipaké dina geter tinggi sareng bunderan ageung sapertos treuk beurat, industri, kendaraan, irigasi tatanén sareng mesin.
Kauntungan Utama
Clamp T-bolt ngagunakeun struktur anu béda sareng prosés manufaktur pikeun nyayuh kabutuhan tipeu béda tina selang sareng pipa baja. Aranjeunna gaduh kakuatan anu komprehensif anu luhur, panggunaan anu alus sareng kakuatan pawai anu kuat.

 

1

Bahan

W2

W4

Band

304

304

Sasak

304

304

Trunnion

304

304

Topi

304

304

Ngandung

Séng Plated

304

Baut

Séng Plated

304

 

Bandwidth

Ketebalan band

Ukuranna

pcs / karton

ukuran karton (cm)

19mm

0.6mm

67-75mm

250

40 * 36 * 30

19mm

0.6mm

70-78mm

250

40 * 36 * 30

19mm

0.6mm

73-81mm

250

40 * 37 * 35

19mm

0.6mm

76-84mm

250

40 * 37 * 35

19mm

0.6mm

79-87mm

250

40 * 37 * 35

19mm

0.6mm

83-91mm

250

40 * 37 * 35

19mm

0.6mm

86-94mm

250

40 * 37 * 35

19mm

0.6mm

89-97mm

250

40 * 37 * 40

19mm

0.6mm

92-100mm

250

40 * 37 * 40

19mm

0.6mm

95-103mm

250

48 * 40 * 35

19mm

0.6mm

102-110mm

250

48 * 40 * 35

19mm

0.6mm

108-116mm

100

38 * 27 * 17

19mm

0.6mm

114-122mm

100

38 * 27 * 19

19mm

0.6mm

121-129mm

100

38 * 27 * 21

19mm

0.6mm

127-135mm

100

38 * 27 * 24

19mm

0.6mm

133-141mm

100

38 * 27 * 29

19mm

0.6mm

140-148mm

100

38 * 27 * 34

19mm

0.6mm

146-154mm

100

38 * 27 * 34

19mm

0.6mm

152-160mm

100

40 * 37 * 28

19mm

0.6mm

159-167mm

100

40 * 36 * 30

19mm

0.6mm

165-173mm

100

40 * 37 * 35

19mm

0.6mm

172-180mm

50

38 * 27 * 17

19mm

0.6mm

178-186mm

50

38 * 27 * 19

19mm

0.6mm

184-192mm

50

38 * 27 * 21

19mm

0.6mm

190-198mm

50

38 * 27 * 24

 
 
 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami