GRATIS GRATIS ING SEMUA PRODUK BUSHNELL
Produk anu ngalayanan kabutuhan kaséhatan tina populasi. Numutkeun kana WHO, produk ieu kedahna sayogi "sepanjang waktos, dina jumlah nyukupan, dina bentuk dosis anu cocog, kalayan kualitas anu ngajamin sareng nyukupan, sareng harga harga individu sareng masarakat tiasa".
  • Pipe clamp

    Kawat clamp

    Clamp pipa tiasa diurut numutkeun gambar gambar.
  • Stamping

    Stamping

    Rupa-rupa bagian stamping tiasa diarah dumasar kana gambar pelanggan.
  • Stamping

    Stamping

    Rupa-rupa bagian stamping tiasa diarah dumasar kana gambar pelanggan.
  • The bay-type clamp

    Clamp bay-type

    Clamp ieu gaduh dua rubakpita 20mm sareng 32mm. Aya sadayana beusi tergalang sareng sadaya 304 bahan.
  • Uniaural non-polar hose clamp

    Clamp selang non-kutub Uniaural

    Produk clamp selang non-kutub Uniaural ngan ukur 304 bahan, anu nyayogikeun résistansi korosi anu langkung saé, beurat ringan sareng instalasi anu saé.
  • U-clamp

    U-clamp


    Sateuacan clamp berbentuk U dirakit dina piring las, supados langkung hadé netepkeun arah clamp, disarankeun pikeun nandaan tempat perbaikan heula, teras ngelas pikeun nutup, teras selapkeun bagian handap pipa clamp. teras ditunda kana tabung, nempatkeun satengahna tabung salawat sareng tutup, sareng katutup ku ngaco. Émut langsung langsung ngacelkeun piring handapeun pipa clamp.
    Majelis diliput, rel panduan bisa dilas dina pondasi, atanapi dibenerkeun nganggo screws.
    Mimiti pasang bagian luhur pipa clamp satengah luhur sareng handap, nempatkeun pipa pikeun dibenerkeun, teras nempatkeun bagian luhur pipa clamp awakna, fix sareng screws, liwat panutup konci pikeun nyegah tina balikna.
  • Rubber(for fixing clamps)

    Karét (pikeun ngaropéa jepit)

    Karét utamana dianggo pikeun ngaropéa pipa, selang sareng kabel.
  • Mini hose clamp

    Clamp selang mini

    Clamp Mini boga kakuatan clamping awét pikeun gampang dipasang sareng cocog pikeun selang ipis-témbok ipis leutik tina tangtos.
  • Heavy duy pipe clamp with rubber

    Pipa pipa beurat duyung karét

    Clamp pipe beurat duy sareng karét mangrupikeun clamp khusus pikeun ngalereskeun pipa piping.
  • Double wire hose clamp

    Kawat hos selang ganda

    Clamp selang dobel dua kali sayogi dina dua bahan. Diaméter kawat béda-béda dumasar kana ukuran. Ukuran anu teu didaptarkeun dina tabél tiasa ngaropéa.
  • Double ears hose clamp

    Telepon dua kali selang clamp

    Kapit dobel dobel dijieun khusus tina tabung baja mulus anu kualitasna anu luhur, sareng permukaanna dirawat nganggo zink.Compact galvanis berkualitas tinggi sareng desain anu ringan butuh perjumpaan caliper.
  • Bridge hose clamp

    Clamp selang sasak

    Clampose selang sasak dirancang khusus pikeun gerbong, gelung muter kenca sareng ka katuhu pikeun nyieun kartu sampurna segel pipa sag.ose selang ogé tiasa dihubungkeun kana panutup lebu, panto ngabeledug, buktina sareng konektor séjén pikeun ngabentuk padet sistem koleksi lebu kuat. Desain jambatan ngamungkinkeun kakuatan langsung kana selang, gampang posisi selang pikeun segel anu aman sareng sambungan. Konstruksi baja tahan karat pikeun daya tahan.
12 Teras> >> Halaman 1/2