GRATIS GRATIS ING SEMUA PRODUK BUSHNELL

Budaya perusahaan

Budaya inti:

Jalma anu alus, padamelan (kahirupan sederhana: kajujuran antara tim sareng individu, saling percantenan, teu aya kakuatan sareng trik, sareng henteu geng, ngalakukeun hal anu leres sareng jalma, tujuan sareng pamrih; Karya: Tilu gaya badarat, ngalaksanakeun sumanget hasil seni karajinan. ngartos sadayana, pikir teras-terasan, henteu pernah ngambang di permukaan, hormat hukum, milari metode anu leres, lakukeun unggal padamelan saé.

Visi: 

Pikeun jadi pelopor industri.
Misi:

Nyayogikeun produk anu kualitas sareng inovasi sinambung pikeun konsumén.
Nilai inti:

Solidity, inovasi, integritas.
Kualitas budaya:

Opat prinsip kualitas (henteu ngarancang produk anu henteu kualifikasi, henteu ngahasilkeun produk anu henteu kualifikasi, henteu nampi produk anu henteu kualifikasi, sareng henteu nransfer produk anu henteu dibersihkeun).

Kabudayaan kaamanan:

Kacilakaan kaamanan tiasa dikendali, dicegah sareng ngaleungitkeun.
Budaya pamasaran:

Budaya anu nganuhunkeun (hatur nuhun ka palanggan pikeun masihan kuring kasempetan, hatur nuhun pikeun tim ngembangkeun kuring, sareng hatur nuhun ka perusahaan pikeun masihan kuring platformna) Konsép pemasaran (konsumén nyugemakeun, kejutan para nasabah, ngajantenkeun palanggan).
Budaya belajar: 

diajar, sadar, dilakukeun, dicandak, investasi, dibagi, dianggo.