GRATIS GRATIS ING SEMUA PRODUK BUSHNELL

Profil Perusahaan

       Mika (Tianjin) Pipeline Technology Co, Ltd aya di tianjin-salah sahiji ti opat kotamadya langsung dina pamaréntahan Républik Rahayat Tiongkok, Tianjin mangrupikeun stratégi strategis jalan sutera maritim, simpang Salah sahiji Beubeur Sareng Hiji Jalan . Pamaréntah sacara jelas netepkeun hub transportasi terpadu internasional.
      Kami nyayogikeun produk clamp pipa anu dipercaya sareng kualitas tinggi , mastikeun segel non-bocor , daérah aplikasi diantarana: otomotif, militer, sistem asupan hawa, sistem haseup mesin, sistem penyejukan sareng pemanasan, sistem irigasi, sistem solokan industri.Kami ngagaduhan penjualan kelas munggaran, rarancang, produksi, tim aftersale company Perusahaan kami gaduh ampir 100 karyawan, di antawisna, aya 15 pra sateuacanna penjualan, 8 teknisi (kaasup 5 insinyur senior), Kami gaduh cerah, pragmatik, ka luhur budaya perusahaan.
       Kami ogé nyayogikeun jasa profésional hiji-on-hiji. Tina bungkusan ka pasokan, duanana ngiringan operasi standar sareng informasi téknis anu disayogikeun.

      Pangadeg Mr. Zhang Di, ku ampir 15 taun pangalaman, teras-terasan kana inti tina téknologi sambungan, sareng eling inovatif. Manté ngembangkeun perusahaan, nilai output. Suksés dilakukeun kategori produk terus ningkat. Kusabab kakuatan teknis urang anu kuat, prosés produksi sampurna sareng acuan presisi pikeun nyiptakeun kinerja ongkos anu luhur, alat uji sampurna, mastikeun ngadalikeun kualitas prosés parantos nyadar standarisasi manajemén kualitas produk, prosedur, sistematisasi, mastikeun stabilitas sareng reliabilitas. tina produk kualitas.
       Anjeun pisan tampi sumping sareng didatangan pabrik urang dina situs.