GRATIS GRATIS ING SEMUA PRODUK BUSHNELL

Pelatihan Staf

Tujuan:

Pikeun ngabantosan karyawan énggal ngahijikeun budaya perusahaan sareng neraskeun nilai perusahaan anu ngahijikeun.

Pentingna:

 Ningkatkeun kasadaran kualitas karyawan sareng ngahontal produksi aman.

Tujuan:

Pikeun mastikeun konsistensi unggal prosés sareng ngahasilkeun produk anu langkung alit.

Frékuénsi:

saminggu sakali.
Prinsip:

Sistematisasi (latihan staf mangrupikeun acara anu lengkep, omnidirectional, proyek sistematis sapanjang karir karyawan); Institusisasi (netepkeun sareng ningkatkeun sistem pelatihan, rutin sareng ngalaksanakeun latihan, sareng mastikeun palaksanaan Pelaksanaan Pelatihan); palbagaian (latihan pagawe kedah mertimbangkeun tingkat sareng jinis pelatih sareng bhinékaan latihan sareng bentuk latihan); inisiatif (tekenan kana partisipasi sareng interaksi karyawan, ngiringan lengkep sareng inisiatif sareng inisiatif karyawan); efektivitas (Pelatihan Karyawan nyaéta prosés inpormasi manusa, kauangan sareng material, sareng prosés tambah-nilai. Latihan mayar sareng mulih, anu ngabantuan ningkatkeun kinerja parusahaan sadayana)