GRATIS GRATIS ING SEMUA PRODUK BUSHNELL

wartos perusahaan

Kamajuan e-commerce Internet parantos ngajantenkeun seueur perusahaan hose bersaing pikeun ngangkut "karéta gancang" e-commerce, sareng produsén selang hurung nangtung dampak e-commerce sareng kauntungan anu unik, ku kituna perusahaan selang hos ngembangkeun saluran online Dina waktos ieu, perlu pikeun terus-terusan nguatkeun konstruksi saluran offline, ku kituna unggal produsén tiasa ngiringan perkembangan jaman ayeuna, ku kituna ngaktifkeun usaha langkung maju.

Clamping selang baja karat dijieun tina baja anu berkualitas tinggi, sareng prosés manufaktur kawilang saé. Saatos ngantosan pabrik, aranjeunna teras diperyogikeun cek anu cekap. Aranjeunna aman sareng dipercaya sareng gaduh anti-karat anu kuat sareng kamampuan kenceng sareng awét pisan. Produkna ngagaduhan penampilan anu éndah, operasi gampang, torsi gratis anu gratis sareng torsi anu umum. Tepi tina selang selang anu lancar sareng teu ngaraos selang. Balukarna lemes sareng clal selang tiasa dianggo deui. Kusabab éta, clamp selang baja tahan karat dianggo pikeun sambungan pipa anu keras sareng lemes, sareng sacara umum dianggo dina antarmuka minyak, uap sareng selang cairan dina sababaraha jinis alat mékanik sapertos mobil, traktor, kapal, mesin bénsin, mesin solar. panyulingan, sareng konstruksi gedong Sambungan jahit, sareng anu sanés, mangrupikeun nomer mimiti tina jinis selang.

Sababaraha metode instalasi tina clamp selang
Metode instalasi anu leres: Clamp selang kedah dipasang dumasar kana nilai torsi anu disarankeun ku produsén.

Métode instalasi salah
1. Sanaos clamp selang tiasa ogé dipencét kana nilai torsi anu cocog, gabungan ékspansi ngoperasikeun dina tekenan, anu bakal nyababkeun selang selang dina ujung selang sareng tungtungna ngabalukarkeun selang bocor.
2. Sanaos clamp selang tiasa ogé dipencét kana waktos anu cocog, selang selang sareng geter lokal bakal maksakeun selang selang, sareng selang bocor.
3. Sanaos clamp selang tiasa ogé katutup, ékspansi, kontraksi sareng getaran lokal selang bakal nyababkeun selang dinding janten kakuatan motong, sareng éta ogé bakal ngarusak kakuatan selang. Clamp selang terus ngageter sareng tungtungna ngabalukarkeun selang bocor.
 


Waktu pos: Apr-10-2020